tag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post973215945754614888..comments2024-02-23T20:21:04.847+01:00Comments on V kuchyni vždy otevřeno ...: Pečená ( nejen ) hrušková povidla bez míchání V kuchyni vždy otevřenohttp://www.blogger.com/profile/13682500007245264047noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post-80507867858381121622020-10-03T21:58:36.555+02:002020-10-03T21:58:36.555+02:00Dnes jsme delali, jen po druhe davce cukru, nam to...Dnes jsme delali, jen po druhe davce cukru, nam to v troube vypenilo a to budem umyvat jeste dva dny. Takze na to pozor, asi jsem mela trochu zmirnit teplotu. Ale jinak jsme ochutnali, a je to vazne vyborne. Doporucuji. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03647153808533832288noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post-40916640833215662532018-12-03T12:35:43.496+01:002018-12-03T12:35:43.496+01:00Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se hrušky...Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se hrušky hodně připalují, zda to jde z plechu dolů nebo když tam dám pečicí papír, jestli se nerozmočí, abych je neměla i s papírem. :) Děkuji<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post-51891696437277729522018-09-22T20:15:29.833+02:002018-09-22T20:15:29.833+02:00Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10405773138662753427noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post-20763159683539568862017-11-08T16:24:14.314+01:002017-11-08T16:24:14.314+01:00Jsou vyborna ,dnes jsem zkousela jablecna a mnam ;...Jsou vyborna ,dnes jsem zkousela jablecna a mnam ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post-64463570598158836892017-09-03T19:18:18.191+02:002017-09-03T19:18:18.191+02:00Díky za zprávu, mám radost, že se povedla ;-)Díky za zprávu, mám radost, že se povedla ;-)V kuchyni vždy otevřenohttps://www.blogger.com/profile/13682500007245264047noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post-83081304346651160502017-09-03T17:27:57.370+02:002017-09-03T17:27:57.370+02:00Dnes jsem vyzkoušela a jsou vynikající a málo prác...Dnes jsem vyzkoušela a jsou vynikající a málo práce, díky za recept.... :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post-78165404492921694792016-11-16T06:28:54.800+01:002016-11-16T06:28:54.800+01:00Hrušky v octovem nalevu jsou vynikajici, vozi nam ...Hrušky v octovem nalevu jsou vynikajici, vozi nam je švagrova z Polska a třeba k masu nemaji chybu, jen je to v našich zemich trochu neobvykla kombinace.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post-51976116908572873972016-09-20T13:13:59.625+02:002016-09-20T13:13:59.625+02:00Takže podobné jako kyselina citrónová, že? OK, tak...Takže podobné jako kyselina citrónová, že? OK, tak uvidíme, jak to dopadne. Hrušky s octem bych nerad. :-) Děkuji za odpověď...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post-57878119033453484072016-09-20T12:33:56.297+02:002016-09-20T12:33:56.297+02:00Octa jsou na 2kg ovoce pouze dvě lžíce a není tam ...Octa jsou na 2kg ovoce pouze dvě lžíce a není tam vůbec cítit. Vše se vypeče. Ocet má i konzervační účinek. Kromě toho by měl ocet zabránit tomu, aby ovoce příliš tmavlo (to se týká samozřejmě spíše světlých plodů ) ;-) Tak ať se zadaří a hezký den V kuchyni vždy otevřenohttps://www.blogger.com/profile/13682500007245264047noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post-50576429492336440412016-09-20T10:31:47.123+02:002016-09-20T10:31:47.123+02:00Můžu se zeptat, proč je tam ten ocet? Chystám se n...Můžu se zeptat, proč je tam ten ocet? Chystám se na má první povidla a ocet se mi tam tak nějak pocitově nehodí...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post-17145203994651467032015-11-22T22:56:26.625+01:002015-11-22T22:56:26.625+01:00Marcelo, jsem ráda, že Vás recept nezklamal. Frgál...Marcelo, jsem ráda, že Vás recept nezklamal. Frgál bych si taky dala ;-)V kuchyni vždy otevřenohttps://www.blogger.com/profile/13682500007245264047noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post-79814104619551879132015-11-21T22:04:49.010+01:002015-11-21T22:04:49.010+01:00Když je všichni tak chválili, tak jsem je podle to...Když je všichni tak chválili, tak jsem je podle tohoto receptu zkusila taky. Práce s tím skoro žádná a ta chuť... naprosto fantastické. Už se těším až budu dělat frgále :-) Díky za recept, opravdu moc dobrý!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09055070147477196421noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post-1389289273452685212015-10-28T09:19:02.726+01:002015-10-28T09:19:02.726+01:00Já mám ráda,když jdou věci dělat jednoduše. Proč u...Já mám ráda,když jdou věci dělat jednoduše. Proč u všecho trávit spoustu času, když se můžu věnovat něčemeu jinému :-) Díky za vyzkoušení a zprávuV kuchyni vždy otevřenohttps://www.blogger.com/profile/13682500007245264047noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post-75636056426097024442015-10-21T22:49:38.113+02:002015-10-21T22:49:38.113+02:00Hledala jsem recept na hrušková povidla všude možn...Hledala jsem recept na hrušková povidla všude možně a tento mě zaujal nejvíc! Je to rychlé, v podstatě nenáročné, a chuť je úžasná.<br />V ostatních receptech mám hrušky pomlet na mlýnku.. zlatej mixér :)<br />Děkujipavlinahttps://www.blogger.com/profile/15960787607939949447noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post-26337361596842417352015-09-26T18:32:43.989+02:002015-09-26T18:32:43.989+02:00Určitě je to konzervant, je tam ale jako konzervan...Určitě je to konzervant, je tam ale jako konzervant i rum. Množství cukru můžete uzpůsobit podle sladkosti ovoce. Já dělám všechny povidla s množstvím, které uvádím v receptu.V kuchyni vždy otevřenohttps://www.blogger.com/profile/13682500007245264047noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post-52005175317764516802015-09-25T18:11:00.981+02:002015-09-25T18:11:00.981+02:00Můžu se zeptat, proč je tam ten cukr ? Je kvůli sl...Můžu se zeptat, proč je tam ten cukr ? Je kvůli sladkosti, nebo/i jako konzervant ? DěkujuAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02702341012282840040noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post-81713137930983050662015-09-20T17:45:25.870+02:002015-09-20T17:45:25.870+02:00Urcite,ja delavam povidla a marmelady jen ze zamra...Urcite,ja delavam povidla a marmelady jen ze zamrazeneho ovoce.SaraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post-77007174065204790882015-09-16T10:58:41.153+02:002015-09-16T10:58:41.153+02:00dělala jsem loni švestková , dostala jsem 2 koše š...dělala jsem loni švestková , dostala jsem 2 koše švestek , tak co s tím,že :-) , povidla neměla chybu ! A když jsem skleničky svátečně načinčala , tak to byl výborný doplňkový dárek v širokém příbuzenstvu.Chci se zeptat , v mrazáku mi překáží cca 2 kg švestek , myslíte,že můžu udělat povidla z nich? JarkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post-88070234921978683712015-08-23T20:31:18.149+02:002015-08-23T20:31:18.149+02:00Dělala jsem podle receptu z letních jablíćek,a pov...Dělala jsem podle receptu z letních jablíćek,a povidla nemají chybu. Jediná práce je to loupání, pak už se o sebe starají samy.<br />Chuťově jsou skvělá, děkuji za recept.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post-28591771664869972782014-10-19T09:26:39.745+02:002014-10-19T09:26:39.745+02:00Zuzko, ovoce by mělo být zralé, měkčí. Je jasné, ž...Zuzko, ovoce by mělo být zralé, měkčí. Je jasné, že pokud jsou hrušky tvrdé, bude pečení trvat déle. Takové ty " zimní " hrušky s tvrdou slupkou mají i méně vody. Ale díky za vyzkoušení a zkuste i z jiného ovoce. :-)V kuchyni vždy otevřenohttps://www.blogger.com/profile/13682500007245264047noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5191763130903926535.post-79832465503302964622014-10-18T12:15:36.031+02:002014-10-18T12:15:36.031+02:00Nevím, jestli jsme měla moc tvrdé hrušky, ale peče...Nevím, jestli jsme měla moc tvrdé hrušky, ale pečení bylo o dost delší aby byly měkké na mixování, ale jinak je recept bezva, není pracný. ZuzanaAnonymousnoreply@blogger.com