TISK RECEPTU
(Přesunout do…)
Domovská stránka
RECEPTY
Spolupráce
O mně ...
Sledovat příspěvky mailem
Kontakt
Moje knižní Kuchařka
▼
Stránky
(Přesunout do…)
Domovská stránka
CUKETA A JEJÍ VYUŽITÍ V KUCHYNI
HOUBY A POKRMY S NIMI
HOVĚZÍ A TELECÍ MASO
CHUŤ ASIE
CHUŤOVKY
KACHNA A HUSA
KOMBINACE DRUHŮ MASA
KRÁLÍK
KUŘE, KRŮTA, SLEPICE, PERLIČKA
KUSKUS A BULGUR
LILEK A JEHO VYUŽITÍ V KUCHYNI
LUŠTĚNINY
MLETÉ MASO VŠEHO DRUHU
OMÁČKY
PESTA, DIPY A SALSY
POKRMY Z BRAMBOR
POKRMY Z VNITŘNOSTÍ
POLÉVKY
POMAZÁNKY
PŘEDKRMY ČI LEHČÍ VEČEŘE
PŘÍLOHY A PEČIVO
RYBY A PLODY MOŘE
ŘEPA A JEJÍ VYUŽITÍ V KUCHYNI
SALÁTY VŠEHO DRUHU
SLADKÉ MLSÁNÍ - PEČENÉ
SLADKÉ MLSÁNÍ - NEPEČENÉ, DEZERTY
SLANÉ KOLÁČE, PIZZY, ZÁVINY A DROBNÉ PEČIVO
STERILOVÁNÍ, ZAVAŘENINY, KVAŠENÍ
SVATOMARTINSKÉ MENU (HUSA, ZELÍ, LOKŠE, KALDOUN, MARTINSKÉ ROHLÍČKY)
TĚSTOVINY A OMÁČKY K NIM
VÁNOCE
VELIKONOCE (I NÁSLEDNÉ ZPRACOVÁNÍ VAJEC NATVRDO)
VEPŘOVÉ MASO
ZELENINOVÁ JÍDLA
ZVĚŘINA
OSTATNÍ NEZAŘAZENÉ RECEPTY
▼
čtvrtek 19. března 2015
Jak rychle vykuchat a stáhnout rybu pomocí nůžek
Pokud se někdy také potýkáte s kucháním a stahováním čerstvých ryb, mrkněte, jak to lze rychle a lehce zvládnout pomocí nůžek. Super vychytávka se stažením kůže (Y)
Video zde
Žádné komentáře:
Okomentovat
‹
›
Domovská stránka
Zobrazit verzi pro web
Žádné komentáře:
Okomentovat