Prohledat tento blog
středa 25. května 2016
Jambalaya s bulgurem
Jambalaya se vařívá hlavně v Louisianě jako kreolské jídlo ovlivněné španělskou a francouzskou kuchyní z masa, klobásy chorizo a mnohdy i s mořskými plody a trojkombinace zeleniny jako je řapíkatý celer, paprika a cibule. Její další součástí je rýže, kterou jsem já tentokrát zkusila zaměnit za bulgur, a drcená někdy i čerstvá rajčata.
pondělí 9. května 2016
Kuřecí na curry s kedlubnem a mrkví
Kombinaci kuřecího masa s kedlubnem a mrkví už mám odzkoušenou. Dneska jsem recept pojala trochu orientálně, přidala jsem madraské curry, římský kmín a ve finále kokosové mléko. Co vám budu vyprávět ... pošmákli jsme si ;-)
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky (Atom)