Prohledat tento blog
pátek 23. června 2017
Domácí jogurt a kefír - VIVO mlékárenské kultury
Přiznejte se, jak jste na tom se svojí střevní mikroflórou? Já teda bez mučení přiznávám, že těch kysaných mléčných výroků moc nesním. Ale teď s tím asi začnu, protože jsem zjistila, že díky živým bakteriím VIVO od Zákvasky.cz je domácí výroba ať jogurtu nebo kefíru strašně jednoduchá. A hlavně bez jogurtovače ;-)
úterý 6. června 2017
Tvarohový dezert do skla
Někomu se nechce dělat dort, někdo to třeba neumí a proto je nejjednodušší dát všechno do poháru a vypadá to skvěle ;-) Kakaový korpus, svěží tvarohový krém a ovoce. Co víc si přát ...
pátek 2. června 2017
Cibulový quiche s gorgonzolou, slaninou a levandulí
Slané koláče neboli quiche se těší velké obliběnejen u nás doma. Dá se do nich zužitkovat zelenina, sýry, uzeniny a prostě třeba i přebytky z lednice. Tentokrát jsem se inspirovala podle Gurmet časopisem a koláč je opravdu výborný, lehce navoněný kvítky levandule ;-)
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky (Atom)