Prohledat tento blog
pátek 21. srpna 2020
Fleky se zelím
Tohle staročeské jídlo je nejlepší z raného zelí, které je krásně křehké. Zelí se musí restovat pozvolna, aby dostalo zlatavou barvu. Je to velmi jednoduché a chutné jídlo, které vařívaly už naše babičky. Taky děláte?
sobota 15. srpna 2020
Letní tatarák s kapary a parmazánem
Už dlouhou dobu jsem se chystala na přípavu jemného tataráku, kde vyniká hlavně chuť dobrého masa a není "znehodnocen" kečupy a jinými dochucovadly, jak jsme zvyklí u klasického tataráku k topinkám.
Tenhle tatarák je navíc ovoněný skvělým olivovým olejem s bílými lanýži od společnosti zabývající se prodejem úžasných španělských specialit eDelikatesy. Pak vám pod receptem ještě přiblížím, co všechno jsem si na ochutnávku od nich objednala.
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky (Atom)