Prohledat tento blog
sobota 12. srpna 2017
Špekáčky na leču s pivem
Když vám nevyjde počasí na opékání buřtů, nezbude nic jiného, než je zpracovat jinak. Většinou to vyřeší buřtguláš nebo je naložím do marinády a tentokrát byly vzhledem k velké úrodě rajčat a paprik na leču s černým pivem. ;-)
pondělí 7. srpna 2017
Houbová omáčka a hrnkový knedlík
Klasická houbová omáčka ... další z jídel, která si vařím jenom sama pro sebe, protože jsou tam co? Ano, správně, houby :-D . Udělám si jí vždycky plný kotel, jím ji z hlubokého talíře, trhám si do ní buď knedlíky nebo rozpeky. A jím to všechno lžící :-D Nejvíc mi chutná jenom jemná, bez masa a vývaru. Houby nerestuji, dost mi to pak celé chuťově připomíná smaženici.
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky (Atom)