Na přípravu budete potřebovat:
500g kuřecích srdíček
2PL šípkové zavařeniny
2PL sójové omáčky
1PL omáčky Teriyaki
cca 3cm čerstvého zázvoru
2 stroužky česneku
sůl
olej
2PL šípkové zavařeniny
2PL sójové omáčky
1PL omáčky Teriyaki
cca 3cm čerstvého zázvoru
2 stroužky česneku
sůl
olej
Postup:
Kuřecí srdíčka očistíme a mírně osolíme.
Zázvor a česnek najemno nastrouháme a smícháme s omáčkami a šípkovou zavařeninou. Přidáme do marinády srdíčka a necháme alespoň hodinu marinovat.
Zázvor a česnek najemno nastrouháme a smícháme s omáčkami a šípkovou zavařeninou. Přidáme do marinády srdíčka a necháme alespoň hodinu marinovat.
Poté srdíčka vyjmeme děrovanou naběračkou, na pánvi
s rozpáleným olejem je opečeme, přilijeme marinádu a přiklopené dusíme
doměkka. V případě potřeby podlijeme trochou vody. Provaříme do
požadované hustoty omáčky.
Žádné komentáře:
Okomentovat