středa 21. října 2015

Pomazánka s nivou, ořechy a brusinkami na opečené hrušce


Jelikož jsem se přihlásila na první food startup konferenci plnou zajímavých workshopů pořádanou Chefstarterem v Praze, dostala jsem od nich malý úkol. Na základě čtyř zaslaných ingrediencí jsem měla vytvořit recept na svačinku. Ke čtyřem základním surovinám ( žervé, hruška, sušené brusinky a ořechy) bylo možné ještě podle vlastní chuti přidat další čtyři ingredience . Tak posuďte, zda se mi to povedlo ;-)




Na přípravu budete potřebovat:

2 žervé
kousek nivy
2 stroužky česneku
2PL smetany
cca 10 půlek vlašských ořechů
malá hrstička sušených brusinek
špetka soli
hruška
kousek másla na opečení


Postup přípravy receptu:

Do mixéru vložíme ořechy, brusinky, posekaný česnek, žervé, nivu a smetanu. Vše umixujeme dohladka, případně dochutíme solí. Na másle opečeme pozvolna plátky hrušky. Opečené toasty potřeme pomazánkou, obložíme plátky opečené hrušky a dozdobíme.




Žádné komentáře:

Okomentovat