Prohledat tento blog
neděle 1. února 2015
Celerovo - mrkvová pomazánka alla humr
Na přípravu budete potřebovat:
celer a mrkev v poměru ( 1,5 : 1 ) nebo prostě podle oka o něco víc celeru než mrkve
majonéza
citronová šťáva
sůl a pepř
Postup přípravy receptu:
Celer a mrkev očistíme a najemno nastrouháme. Zlehka osolíme a chvíli necháme odležet, pak malinko vymačkáme, aby nám ve finále pomazánka nezřídla. Zakápneme podle chuti citronovou šťávou, opepříme a vmícháme majonézu.
Někdy tuto pomazánku nepřipravuji z čerstvé, ale vařené zeleniny a je taky skvělá. Říkávali jsme jí doma falešná humrová.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Pomazánka je skvělá. Přidávám ještě trochu pórku. Doporučuji vyzkoušet
OdpovědětVymazat