středa 26. února 2014

Hermelín v kuskusové krustě s rybízovou omáčkou


K přípravě budete potřebovat:

1 hermelín
hrst kuskusu připraveného podle návodu
1 vejce

Na omáčku:
1PL rybízové zavařeniny
1PL balsamikového krému
špetka soli a pepře
případně snítka tymiánu

Postup:

Nejprve si rozehřejeme troubu na 220 - 250C.
Hermelín obalíme v rozšlehaném vajíčku a kuskus na něj navlhčenýma rukama pevně přitiskneme a zopakujeme celé ještě jednou, aby nám to dobře drželo.
Položíme jej na plech s pečícím papírem a vložíme do rozpálené trouby. 


Sýr by se měl péct zprudka a ne příliš dlouho, aby kuskus úplně neztvrdnul, ale sýr byl měkký.
Omáčku připravíme smícháním zavařeniny a balsamikového krému, zahřejeme ( kdo chce, přidá tymián), podle chuti osolíme a opepříme. 





Žádné komentáře:

Okomentovat