Na přípravu budete potřebovat:
okrajové listy hlávkového salátu, ty více zelené ( bez žeber)
kousek másla
česnek
cibule
mléko nebo smetana
hladká mouka
vejce, kdo je zvyklý
sůl
kousek másla
česnek
cibule
mléko nebo smetana
hladká mouka
vejce, kdo je zvyklý
sůl
Postup přípravy receptu:
Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, zaprášíme
moukou a upražíme světlou jíšku. Přidáme na jemnější proužky nakrájené
listy, podlijeme malinko mlékem, promícháme a necháme zavadnout. Osolíme
a chvilku prováříme. Přimícháme rozmačkaný česnek a jedno vejce a
necháme ještě provařit.
Každý má způsob přípravy špenátu určitě svůj, tak jenom zkuste vyměnit v době přebytků špenát za salát, je to výborné.
Každý má způsob přípravy špenátu určitě svůj, tak jenom zkuste vyměnit v době přebytků špenát za salát, je to výborné.
Žádné komentáře:
Okomentovat