1/2 bulvy celeru
2 tvrdší hrušky
lístky řapíkatého celeru
zelená petrželka
niva
Na zálivku:
2PL olivového oleje
1PL bílého vinného octa
1KL dijónské hořčice
1KL hrubozrnné hořčice
špetka soli a cukru
2 tvrdší hrušky
lístky řapíkatého celeru
zelená petrželka
niva
Na zálivku:
2PL olivového oleje
1PL bílého vinného octa
1KL dijónské hořčice
1KL hrubozrnné hořčice
špetka soli a cukru
Postup přípravy receptu:
Celer a hrušky nahrubo nastrouháme, přidáme posekané
lístky celeru a petrželky. Zalijeme vymíchanou zálivkou a při
servírování navrch nastrouháme nivu.
Poznámka:
Salát je výborný. Inspiroval mě k němu Jamie Oliver, který ho ještě podával s pršutem.
Žádné komentáře:
Okomentovat