Na přípravu budete potřebovat:
čerstvé lišky
kvalitní slanina
cibule
drcený kmín
čerstvá majoránka
máslo
hladká mouka
trochu vývaru na podlití ( nebo vody)
sůl
kvalitní slanina
cibule
drcený kmín
čerstvá majoránka
máslo
hladká mouka
trochu vývaru na podlití ( nebo vody)
sůl
Postup přípravy receptu:
Očištěné lišky podle velikosti nakrájíme. Na pánvi
na másle orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli se slaninou, poté
přidáme houby. Osolíme, okmínujeme a restujeme cca 5 minut, poté zlehka
zaprášíme moukou a mícháme ještě asi 2 minuty. Podlijeme malinko vývarem
nebo vodou a necháme 10 minut probublávat. Nakonec vsypeme posekanou
majoránku, promícháme a odstavíme.
Podáváme nejlépe s pečivem.
Podáváme nejlépe s pečivem.
Žádné komentáře:
Okomentovat