Na přípravu budete potřebovat:
čerstvé lišky 
kvalitní slanina
cibule
drcený kmín
čerstvá majoránka
máslo
hladká mouka
trochu vývaru na podlití ( nebo vody)
sůl
kvalitní slanina
cibule
drcený kmín
čerstvá majoránka
máslo
hladká mouka
trochu vývaru na podlití ( nebo vody)
sůl
Postup přípravy receptu:
                 Očištěné lišky podle velikosti nakrájíme. Na  pánvi
 na másle orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli se slaninou, poté 
přidáme houby. Osolíme, okmínujeme a restujeme cca 5 minut, poté zlehka 
zaprášíme moukou a mícháme ještě asi 2 minuty. Podlijeme malinko vývarem
 nebo vodou a necháme 10 minut probublávat. Nakonec vsypeme posekanou 
majoránku, promícháme a odstavíme.
Podáváme nejlépe s pečivem.
Podáváme nejlépe s pečivem.
Žádné komentáře:
Okomentovat