Na přípravu budete potřebovat:
1 starší rohlík
1/2 kapusty
1 cibule
čerstvé lišky nebo jiné tvrdší houby
2 stroužky česneku
kousek másla
špetka drceného kmínu
1 vejce ( nemusí být)
1,5l vývaru
sůl
1/2 kapusty
1 cibule
čerstvé lišky nebo jiné tvrdší houby
2 stroužky česneku
kousek másla
špetka drceného kmínu
1 vejce ( nemusí být)
1,5l vývaru
sůl
Postup přípravy receptu:
Cibuli a rohlík nakrájíme na kostičky, houby na kousky, kapustu na proužky.
Na másle zesklovatíme cibuli, přidáme rohlík, houby, orestujeme a poté kapustu. Osolíme, okmínujeme a zalijeme vývarem. Vaříme do změknutí, přidáme prolisovaný česnek a nakonec vmícháme rozšlehané vajíčko. Dochutíme.
Na másle zesklovatíme cibuli, přidáme rohlík, houby, orestujeme a poté kapustu. Osolíme, okmínujeme a zalijeme vývarem. Vaříme do změknutí, přidáme prolisovaný česnek a nakonec vmícháme rozšlehané vajíčko. Dochutíme.
Žádné komentáře:
Okomentovat