Na přípravu budete potřebovat:
hermelíny
sušená rajčata naložená v oleji
česnek
kapary
feferonka
cibule
čerstvá bazalka
celý pepř
olej na zalití
sušená rajčata naložená v oleji
česnek
kapary
feferonka
cibule
čerstvá bazalka
celý pepř
olej na zalití
Postup přípravy receptu:
Rajčata, česnek, feferonku, kapary a bazalku posekáme v
mixéru. Hermelíny rozkrojíme na poloviny, vždy jednu z nich potřeme
směsí a poklademe kolečky cibule.
Přiklopíme druhou půlkou a důkladně
přimáčkneme. Naskládáme je do vhodné sklenice, proložíme cibulí,
česnekem, pepřem a feferonkami ( můžete přidat i listy bazalky, já na ni
pak zapomněla :-) ) a celé zalijeme olejem. Necháme v lednici řádně proležet
několik dní ( cca 4-5 dní) .
Nakládaný hermelín jsem taky jednou dělala, ale sušená rajčata jsem tam nedávala. Budu muset vyzkoušet :-) www.cookingwithsusa.blogspot.cz
OdpovědětVymazatJá to zahlédla někde na netu, tak jsem musela hned vyzkoušet. Jsou skvělé :-)
VymazatJakmile jsem tuto mňamku uviděla,hned se u mě objevil Pavlovův reflex. Určitě vyzkouším.
OdpovědětVymazat