neděle 21. prosince 2014

Tatarák s kapary


Na přípravu budete potřebovat:

250g kvalitního hovězího masa ( nejlépe svíčková nebo roštěnec )
1 menší cibule ( použila jsem červenou )
1PL worcesteru
3KL dijonské hořčice
1PL rajčatového protlaku ( popř. kečupu )
1PL posekaných kaparů
1 menší kyselá okurka
1 žloutek
čerstvě mletý pepř
podle chuti tabasco
sůl

+ česnek a topinky

Postup přípravy receptu:

Maso naškrábeme nožem nebo jemně umeleme na masovém strojku. Přidáme k němu posekané kapary, najemno nastrouhanou okurku, žloutek, vmícháme hořčici, protlak, worcester, tabasco , pepř a sůl. Vše důkladně promícháme a podáváme na topinkách potřených česnekem.
Samozřejmě je možno servírovat maso se žloutkem v důlku a ostatní ingredience okolo, aby si každý dochutil podle svého.




Žádné komentáře:

Okomentovat