sobota 2. května 2015

Vajíčková pomazánka s ředkvičkami


Ředkviček mám plný skleník a i venku už se kebulatí. Jejich lehce štiplavá chuť lahodí jak nám, tak i slimákům, potvory jedny  :-) Tak jsem dnes připravila tuhle jednoduchou pomazánku, než budou všechny okousané.

Na přípravu budete potřebovat:

3 vejce natvrdo
cca 15 ředkviček
1 malá cibule nebo jarní cibulka
pažitka
1PL majonézy
1PL plnotučné hořčice
1 lučina ve staniolu
pepř a sůl


Postup přípravy receptu:

Vejce a ředkvičky nahrubo nastrouháme, přidáme posekanou pažitku a najemno nakrájenou cibuli, přimícháme lučinu, majonézu a hořčici. Osolíme, opepříme a dobře promícháme. Jednoduché, hotovo :-)






1 komentář:

  1. Výborné je taky dát místo lučiny tvaroh, pažitka pomazánku dotáhne k dokonalosti :)

    OdpovědětVymazat