pondělí 10. listopadu 2014

Kedlubny dušené s paprikovým krémem


Na přípravu budete potřebovat:

2 kedlubny
1 cibule
100g slaniny
2 stroužky česneku
2PL paprikového krému ( použila jsem od Hamé, jmenuje se SABA, odkaz zde )
100ml smetany na vaření
3PL zakysané smetany
kousek másla
sůl a pepř

Postup přípravy receptu:

Na másle orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli se slaninou. Přidáme na hranolka nakrájené kedlubny, osolíme, opepříme a podlijeme malinko vodou. Na mírném ohni dusíme doměkka. Nakonec vmícháme paprikový krém, rozdrcený česnek a obě ohřáté smetany. Ještě chvilku provaříme do požadované hustoty.  Můžeme podávat pouze s brambory nebo s kusem masa, třeba uzeným.




Žádné komentáře:

Okomentovat