Na přípravu budete potřebovat:
4 plátky zadního hovězího
sklenka pečených rajčat ( menší) http://inkitchenopen.blogspot.cz/2014/08/pecena-bylinkova-rajcata-ve-vlastni.html
plátky šunky ( slaniny, schwarzwaldské šunky ...)
1 starší houska
1 vejce
čerstvá bazalka a petrželka
1 stroužek česneku
1 cibule
sůl, pepř
vývar
sklenka pečených rajčat ( menší) http://inkitchenopen.blogspot.cz/2014/08/pecena-bylinkova-rajcata-ve-vlastni.html
plátky šunky ( slaniny, schwarzwaldské šunky ...)
1 starší houska
1 vejce
čerstvá bazalka a petrželka
1 stroužek česneku
1 cibule
sůl, pepř
vývar
Postup přípravy receptu:
Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme.
Do mixéru nalámeme housku, přidáme cca 10 půlek pečených rajčat bez šťávy, stroužek česneku, bylinky, vejce a sůl. Rozmixujeme na pastu. Pokud bychom měli směs příliš hustou, přilijeme trochu mléka.
Maso poklademe plátkem šunky, na ni rozetřeme směs a svineme. Upevníme provázkem.
Já jsem pro nedostatek času připravovala v papiňáku. Takže na oleji zesklovatíme nakrájenou cibuli a přidáme závitky. Ze všech stran je necháme zatáhnout. Poté přidáme zbytek rajčat i se šťávou, podlijeme vývarem a pokud nám zbyla směs do závitků, můžeme ji také přidat. Krásně nám šťávu zahustí. Dusíme doměkka a nakonec dochutíme, solí a pepřem.
Do mixéru nalámeme housku, přidáme cca 10 půlek pečených rajčat bez šťávy, stroužek česneku, bylinky, vejce a sůl. Rozmixujeme na pastu. Pokud bychom měli směs příliš hustou, přilijeme trochu mléka.
Maso poklademe plátkem šunky, na ni rozetřeme směs a svineme. Upevníme provázkem.
Já jsem pro nedostatek času připravovala v papiňáku. Takže na oleji zesklovatíme nakrájenou cibuli a přidáme závitky. Ze všech stran je necháme zatáhnout. Poté přidáme zbytek rajčat i se šťávou, podlijeme vývarem a pokud nám zbyla směs do závitků, můžeme ji také přidat. Krásně nám šťávu zahustí. Dusíme doměkka a nakonec dochutíme, solí a pepřem.
Žádné komentáře:
Okomentovat