Na přípravu budete potřebovat:
Čerstvé lesní houby
1 cibule
slanina
vejce
kmín
sůl
máslo
zelená petrželka
( všeho podle množství hub a chuti)
1 cibule
slanina
vejce
kmín
sůl
máslo
zelená petrželka
( všeho podle množství hub a chuti)
Postup přípravy receptu:
Na kostičky nakrájenou slaninu si orestujeme na pánvi,
přidáme najemno nakrájenou cibuli a zesklovatíme. Přidáme kousek másla.
Vložíme nakrájené houby, okmínujeme a restujeme, dokud se
neodpaří veškerá tekutina, houby by se měly trochu opéct, nesmí být
mazlavé. Solíme až po orestování hub, jinak by pustily příliš tekutiny a dusily by se. Nakonec vmícháme vejce a zelenou petrželku. Vejce necháme
srazit.
Žádné komentáře:
Okomentovat