Na přípravu budete potřebovat:
4 barevné papriky ( červená, žlutá, zelená)
6 sušených rajčat
1PL kapary
4 ančovičky
2 stroužky česneku
čerstvá bazalka a petrželka
Na zálivku:
veškerá šťáva zachycená při loupání paprik
3PL olivového oleje
1,5PL octa balsamico
sůl
trocha citrónové šťávy
6 sušených rajčat
1PL kapary
4 ančovičky
2 stroužky česneku
čerstvá bazalka a petrželka
Na zálivku:
veškerá šťáva zachycená při loupání paprik
3PL olivového oleje
1,5PL octa balsamico
sůl
trocha citrónové šťávy
Postup přípravy receptu:
Papriky pečeme pod grilem ze všech stran, dokud se nám
na slupce nezačnou tvořit černé puchýře. Papriky vložíme do
mikrotenového sáčku a uzavřeme, aby se zapařily. Poté je snadno
oloupeme, vyjmeme jadřince a veškerou šťávu z paprik uchováme do
zálivky.
Papriky nakrájíme na kousky, přidáme k nim kapary, posekané ančovičky, sušená rajčata, česnek, petrželku s bazalkou a promícháme s připravenou zálivkou. Můžeme podávat vlažné nebo necháme rozležet v lednici.
Papriky nakrájíme na kousky, přidáme k nim kapary, posekané ančovičky, sušená rajčata, česnek, petrželku s bazalkou a promícháme s připravenou zálivkou. Můžeme podávat vlažné nebo necháme rozležet v lednici.
Žádné komentáře:
Okomentovat