Na přípravu budete potřebovat:
2 kuřecí řízky
2 kolečka čerstvého ananasu
sůl
pepř
olej
Na omáčku:
4PL sójové omáčky
3-4PL bílého vinného octa
1PL anglické popř. dijónské hořčice
1PL chilli omáčky - pálivé
1PL oleje
2-3PL medu
50g hnědého cukru
2 kolečka čerstvého ananasu
sůl
pepř
olej
Na omáčku:
4PL sójové omáčky
3-4PL bílého vinného octa
1PL anglické popř. dijónské hořčice
1PL chilli omáčky - pálivé
1PL oleje
2-3PL medu
50g hnědého cukru
Postup přípravy receptu:
Všechny přísady na omáčku dáme do kastrůlku,
důkladně rozmícháme a vaříme cca 10 minut do zhoustnutí. Podle potřeby
dochutíme. Udržujeme teplou.
Prsa rozřízneme na dva slabší plátky, pouze osolíme a opepříme. Na rozpálenou grilovací pánev nalijeme trošku oleje a maso na něm z obou stran opečeme do hněda. Vyjmeme a na pánev položíme a přitiskneme kolečka ananasu. Také opékáme z obou stran.
Naservírujeme na talíř, přelijeme pikantní omáčkou a podáváme s rýží basmati.
Prsa rozřízneme na dva slabší plátky, pouze osolíme a opepříme. Na rozpálenou grilovací pánev nalijeme trošku oleje a maso na něm z obou stran opečeme do hněda. Vyjmeme a na pánev položíme a přitiskneme kolečka ananasu. Také opékáme z obou stran.
Naservírujeme na talíř, přelijeme pikantní omáčkou a podáváme s rýží basmati.
Žádné komentáře:
Okomentovat