Na přípravu budete potřebovat:
400g mletého masa ( já použila krůtí)
1 krabice rajčatové passaty ( 500g)
1 cibule
1 plechovka sterilovaných červených fazolí
1 plechovka sterilované kukuřice
2 řapíky celeru
1PL koření Fajitas ( paprika sladká, uzená, pálivá, cibule, česnek, hořčice žlutá, třtinový cukr, sůl)
1KL chilli vloček
1KL mletého římského kmínu
sůl
olej
1 krabice rajčatové passaty ( 500g)
1 cibule
1 plechovka sterilovaných červených fazolí
1 plechovka sterilované kukuřice
2 řapíky celeru
1PL koření Fajitas ( paprika sladká, uzená, pálivá, cibule, česnek, hořčice žlutá, třtinový cukr, sůl)
1KL chilli vloček
1KL mletého římského kmínu
sůl
olej
Postup přípravy receptu:
Na oleji zesklovatíme najemno nakrájenou cibuli,
přidáme mleté maso a restujeme, dokud se nám hezky neoddělí. Zasypeme
kořením, osolíme a zalijeme rajčatovou passatou. Přidáme nakrájené
řapíky celeru a podlijeme vodou ( nebo vývarem) , cca 300ml. Necháme cca
20 minut vařit. Nakonec přidáme okapané fazole a kukuřici a prohřejeme.
Žádné komentáře:
Okomentovat