úterý 23. září 2014

Fazolová polévka po mexicku


Na přípravu budete potřebovat:

400g mletého masa ( já použila krůtí)
1 krabice rajčatové passaty ( 500g)
1 cibule
1 plechovka sterilovaných červených fazolí
1 plechovka sterilované kukuřice
2 řapíky celeru
1PL koření Fajitas ( paprika sladká, uzená, pálivá, cibule, česnek, hořčice žlutá, třtinový cukr, sůl)
1KL chilli vloček
1KL mletého římského kmínu
sůl
olej 

Postup přípravy receptu:

Na oleji zesklovatíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a restujeme, dokud se nám hezky neoddělí. Zasypeme kořením, osolíme a zalijeme rajčatovou passatou. Přidáme nakrájené řapíky celeru a podlijeme vodou ( nebo vývarem) , cca 300ml. Necháme cca 20 minut vařit. Nakonec přidáme okapané fazole a kukuřici a prohřejeme. 




Žádné komentáře:

Okomentovat