pátek 12. září 2014

Pikantní škvarková pomazánka


Na přípravu budete potřebovat:
 
150g škvarků
1PL sádla
2PL Ljutěnice ( možno vynechat)
2PL pasty harissa 
3 sterilované kozí rohy
1 kyselá okurka
1 vejce natvrdo
1 cibule
2 stroužky česneku
sůl 

Postup přípravy receptu:

Škvarky vložíme do mixéru spolu se sádlem, posekanými kozími rohy, okurkou, česnekem, cibulí, vejcem natvrdo a přidáme i harissu a Ljutěnici.
Vše pečlivě rozmixujeme na požadovanou konzistenci. Dochutíme solí, popř. ještě po ochutnání přidáme harissu, pokud chceme opravdu pálivou pomazánku.
Abychom alespoň trochu ulevili svému svědomí, pomazánku namažeme na zdravý kornspitz :-) 




Žádné komentáře:

Okomentovat