Na přípravu budete potřebovat:
6 brambor
1 avokádo + citronová šťáva na pokapání
2 jarní cibulky
případně medvědí česnek
100 ml smetany na vaření
2 KL dijonské hořčice
1 KL bílého vinného octa
sůl
pepř
1 avokádo + citronová šťáva na pokapání
2 jarní cibulky
případně medvědí česnek
100 ml smetany na vaření
2 KL dijonské hořčice
1 KL bílého vinného octa
sůl
pepř
Postup přípravy receptu:
Brambory uvaříme
ve slupce, oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a
zbavíme slupky. Nakrájíme na stejně velké kostičky jako brambory a
pokapeme citronovou šťávou, aby nám nezhnědlo. Jarní cibulky i s natí
nakrájíme na kolečka, medvědí česnek posekáme. Vše promícháme se zálivkou připravenou z uvedených
surovin.
Podáváme teplé nebo i studené.
Podáváme teplé nebo i studené.
Žádné komentáře:
Okomentovat