sobota 17. ledna 2015

Křupavé smažené rýžové nudličky


Na přípravu budete potřebovat:

Vlasové rýžové nudle nebo jiný typ
olej na smažení 



Postup přípravy receptu:

Vlasové rýžové nudle nalámeme na krátší kousky, pokud jsou slisované do čtverců, pokusíme se je rozebrat. V pánvi rozpálíme větší množství oleje a vlasové nudle do něj po částek vhazujeme. Musíme pracovat velmi rychle, aby se nám nudle nespálily. Stačí pár vteřin, nudle nabydou na objemu a když jsou jen malinko nahnědlé, ihned vyjmeme děrovanou pomůckou a dáme okapat na papírovou utěrku.Zlehka osolíme.
Poznámka:
Tyhle nudličky jsem několikrát viděla i ochutnala v čínské restauraci, měli je jako ozdoby pokrmů i jako přílohy. A to bych to nebyla já, abych se nezeptala na přípravu .Můžete je také zobat místo chipsů.
Já jsem podávala k tomuto receptu .




Žádné komentáře:

Okomentovat