Na přípravu budete potřebovat:
Vlasové rýžové nudle nebo jiný typ
olej na smažení
olej na smažení
Postup přípravy receptu:
Vlasové rýžové nudle nalámeme na krátší kousky,
pokud jsou slisované do čtverců, pokusíme se je rozebrat. V pánvi rozpálíme větší množství oleje a vlasové nudle do něj po částek
vhazujeme. Musíme pracovat velmi rychle, aby se nám nudle nespálily.
Stačí pár vteřin, nudle nabydou na objemu a když jsou jen malinko
nahnědlé, ihned vyjmeme děrovanou pomůckou a dáme okapat na papírovou
utěrku.Zlehka osolíme.
Poznámka:
Tyhle nudličky jsem několikrát viděla i ochutnala v čínské restauraci, měli je jako ozdoby pokrmů i jako přílohy. A to bych to nebyla já, abych se nezeptala na přípravu .Můžete je také zobat místo chipsů.Já jsem podávala k tomuto receptu .
Žádné komentáře:
Okomentovat