Na přípravu budete potřebovat:
1 kuřecí prso
1 cuketa cca 20cm
1PL solamylu
špetka soli
olej
Na marinádu:
cca 3cm čerstvého zázvoru
1 červená feferonka nebo chilli paprička
1 stroužek česneku
1PL tandoori masala koření
2PL sójové omáčky
1PL oleje
na posypání nasucho opražený sezam
1 cuketa cca 20cm
1PL solamylu
špetka soli
olej
Na marinádu:
cca 3cm čerstvého zázvoru
1 červená feferonka nebo chilli paprička
1 stroužek česneku
1PL tandoori masala koření
2PL sójové omáčky
1PL oleje
na posypání nasucho opražený sezam
Postup přípravy receptu:
Na marinádu smícháme najemno nastrouhaný zázvor a česnek, posekanou feferonku, koření, olej a sójovou omáčku.
Maso a cuketu nakrájíme na přibližně stejně velké kousky, zlehka
osolíme, posypeme solamylem a promícháme. Zalijeme marinádou, znovu
promícháme a necháme 20 minut odležet.
Ve woku nebo pánvi si rozpálíme olej a maso s cuketou včetně marinády na něm restujeme cca 10 minut. Můžeme podlít 1PL vody.
Podáváme s rýží posypané opraženým sezamem.
Podáváme s rýží posypané opraženým sezamem.
Žádné komentáře:
Okomentovat