Na přípravu budete potřebovat:
4 bílé klobásky ( vinné, grilovací, Norimberské ...)
4 hrsti nakrájených mangoldových listů ( můžeme použít špenát )
1 malá cibule
4 filety ančoviček
2 stroužky česneku
150ml smetany na vaření
pár rajčátek
přidala jsem i kousek cukety
sůl
olej
4 hrsti nakrájených mangoldových listů ( můžeme použít špenát )
1 malá cibule
4 filety ančoviček
2 stroužky česneku
150ml smetany na vaření
pár rajčátek
přidala jsem i kousek cukety
sůl
olej
Postup přípravy receptu
Na pánvi
s olejem zesklovatíme najemno nakrájenou cibuli, přihodíme na kolečka
nakrájené klobásky, cuketu a posekané ančovičky, necháme opéct. Pak
přidáme mangold, osolíme a necháme zavadnout. Přímícháme rozmačkaný
česnek, na poloviny nakrájená rajčátka a zalijeme smetanou. Prohřejeme,
dochutíme a podáváme s těstovinami posypané parmazánem nebo pecorinem.
Žádné komentáře:
Okomentovat