pondělí 12. května 2014

Kuřecí ragú s liškami a okurkami


Na přípravu budete potřebovat:

2 kuřecí prsa
2 hrsti čerstvých lišek
1 cibule
2 větší kyselé okurky
300g uvařených brambor
sladká smetana
dijonská hořčice
olej + máslo
sůl 

Postup přípravy receptu:

Na kostky nakrájená kuřecí prsa osmahneme do zlatova na pánvi, vyjmeme a uchováme v teple. Na stejnou pánev přidáme kousek másla, na něm osmahneme cibulku, přidáme houby a na kostičky nakrájené kyselé okurky. 


Po změknutí hub vložíme na kostky nakrájené vařené brambory s masem a vše zalijeme sladkou smetanou rozmíchanou 3:1 s dijonskou hořčicí. Provaříme a dochutíme. Po okurkách je omáčka krásně navinulá. 




Žádné komentáře:

Okomentovat