Na přípravu budete potřebovat:
4 roštěnky
1 velká cibule
1 sladká smetana
1PL worcesteru
1PL dijónské hořčice
olej
sůl
hovězí vývar
Na náplň:
2cm másla
5dkg slaniny
2KL sardelové pasty
1PL kaparů
1 sladkokyselá okurka (já dala ještě 2 kolečka mrkve z okurek)
kousek cibule
1 stroužek česneku
zelená petrželka
1 velká cibule
1 sladká smetana
1PL worcesteru
1PL dijónské hořčice
olej
sůl
hovězí vývar
Na náplň:
2cm másla
5dkg slaniny
2KL sardelové pasty
1PL kaparů
1 sladkokyselá okurka (já dala ještě 2 kolečka mrkve z okurek)
kousek cibule
1 stroužek česneku
zelená petrželka
Postup přípravy receptu:
Maso naklepeme, osolíme. Na náplň utřeme máslo se
sardelovou pastou, ostatní drobně nasekáme, česnek prolisujeme a
vymícháme na pastu. Pastou potřeme maso, svineme do závitků, zpevníme
provázkem a zprudka opečeme na oleji ze všech stran do hněda.
Závitky
vyjmeme a do výpeku dáme pokrájenou cibuli, necháme zesklovatět a
vrátíme závitky zpět. Podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Závitky opět
vyjmeme a odstraníme provázky,výpek zaprášíme moukou, rozmícháme a
zalijeme smetanou, přimícháme hořčici, worcester a necháme ještě řádně
provařit. Vrátíme závitky do omáčky a prohřejeme.
Žádné komentáře:
Okomentovat