Na přípravu budete potřebovat:
Domácí uzený bůček, vepřová plec, kuřecí stehenní
řízky, lžíce rajského protlaku, lžíce rybízu a la brusinky v rumu (
brusinky), hříbky, cibule, česnek, tymián, rozmarýn, trocha sójové omáčky, tmavá jíška, jalovec, nové koření, masový vývar
Postup přípravy receptu:
Cibuli nakrájíme na kolečka, bůček na proužky a maso na
kostky. Na oleji osmažíme cibuli s bůčkem, pak přidáme maso a bylinky,
osolíme, přidáme celé koření a necháme pustit šťávu. Vmícháme rajský
protlak, rybíz, podlijeme vývarem a dusíme skoro doměkka. Postupně
přiléváme vždy trochu vody. Přidáme nakrájené houby, česnek, ještě
chvilku povaříme a dochutíme trochou sójové omáčky. Zahustíme podle
potřeby.
To musi byt dobry ,hned bych si dala.Doma mam jen cibuly a cesnek tak z toho nic nebude a hribky tady uz vubec nerostou.
OdpovědětVymazatEllo, a kde je u vás? Podle koaly v Austrálii? :-)
OdpovědětVymazat