Na přípravu budete potřebovat:
500g zelených fazolek ( mohou být i mražené)
2 kvalitní klobásy ( můžeme nahradit slaninou)
1 větší cibule
3 stroužky česneku
3 vejce
olej
sůl
2 kvalitní klobásy ( můžeme nahradit slaninou)
1 větší cibule
3 stroužky česneku
3 vejce
olej
sůl
Postup přípravy receptu:
Fazolky uvaříme ve slané vodě a slijeme je.
V hlubší pánvi orestujeme na oleji nadrobno nakrájenou cibuli, po chvíli přidáme nakrájené klobásy či slaninu a ještě chvilku restujeme. Pak vložíme fazolky, prohřejeme,přidáme rozmačkaný česnek a vmícháme vejce. Osolíme podle potřeby a vejce necháme srazit.
Nejlépe se k tomu hodí čerstvý chléb.
V hlubší pánvi orestujeme na oleji nadrobno nakrájenou cibuli, po chvíli přidáme nakrájené klobásy či slaninu a ještě chvilku restujeme. Pak vložíme fazolky, prohřejeme,přidáme rozmačkaný česnek a vmícháme vejce. Osolíme podle potřeby a vejce necháme srazit.
Nejlépe se k tomu hodí čerstvý chléb.
Recept uložen! Vypadá skvěle :)
OdpovědětVymazatNela z Beauty Charm