Na přípravu budete potřebovat:
2 vepřové palce ( zúžená část panenky)
1 feferonka
3PL zavařených brusinek
3PL šípkové marmelády
3PL sójové omáčky
250ml vývaru
snítka tymiánu
hermelín
sůl, pepř, olej
1 feferonka
3PL zavařených brusinek
3PL šípkové marmelády
3PL sójové omáčky
250ml vývaru
snítka tymiánu
hermelín
sůl, pepř, olej
Postup přípravy receptu:
Palce nakrájíme na silnější medailonky, osolíme,
opepříme a opečeme zprudka z obou stran na pánvi. Přendáme do zapékací
misky a dáme na 5 minut do rozpálené trouby na 220C. Nakonec položíme na
každý medailonek plátek hermelínu a necháme roztéct.
Mezitím do pánve na výpek přidáme brusinky, šípkovou marmeládu, sójovou omáčku, posekanou feferonku, tymián a vývar a provaříme do zhoustnutí. Dochutíme solí a pepřem.
Mezitím do pánve na výpek přidáme brusinky, šípkovou marmeládu, sójovou omáčku, posekanou feferonku, tymián a vývar a provaříme do zhoustnutí. Dochutíme solí a pepřem.
Pěkná panenka. Brusinky a šípky, to je moje. Jindra
OdpovědětVymazat