pondělí 26. května 2014

Myslivecká směs s hříbky


Na přípravu budete potřebovat:

Domácí uzený bůček, vepřová plec, kuřecí stehenní řízky, lžíce rajského protlaku, lžíce rybízu a la brusinky v rumu ( brusinky), hříbky, cibule, česnek, tymián, rozmarýn, trocha sójové omáčky, tmavá jíška, jalovec, nové koření, masový vývar



Postup přípravy receptu:
 
Cibuli nakrájíme na kolečka, bůček na proužky a maso na kostky. Na oleji osmažíme cibuli s bůčkem, pak přidáme maso a bylinky, osolíme, přidáme celé koření a necháme pustit šťávu. Vmícháme rajský protlak, rybíz, podlijeme vývarem a dusíme skoro doměkka. Postupně přiléváme vždy trochu vody. Přidáme nakrájené houby, česnek, ještě chvilku povaříme a dochutíme trochou sójové omáčky. Zahustíme podle potřeby. 




2 komentáře:

  1. To musi byt dobry ,hned bych si dala.Doma mam jen cibuly a cesnek tak z toho nic nebude a hribky tady uz vubec nerostou.

    OdpovědětVymazat
  2. Ello, a kde je u vás? Podle koaly v Austrálii? :-)

    OdpovědětVymazat