Na přípravu budete potřebovat:
250g hříbků
4 sušená rajčata naložená v oleji s česnekem a bylinkami
1 malá cibule
100g slaniny
200ml sladké smetany
čerstvá bazalka
kousek másla
špetka drceného kmínu
1 bobkový list
sůl
4 sušená rajčata naložená v oleji s česnekem a bylinkami
1 malá cibule
100g slaniny
200ml sladké smetany
čerstvá bazalka
kousek másla
špetka drceného kmínu
1 bobkový list
sůl
Postup přípravy receptu:
Na másle orestujeme najemno nakrájenou cibuli a
následně slaninu. Přidáme pokrájené hříbky a sušená rajčata, podlijeme
cca 2PL vody, okořeníme, osolíme a dusíme asi 10 minut. Pak přilijeme
smetanu, provaříme do zhoustnutí a nakonec vmícháme posekanou bazalku.
Omáčka je vhodná na těstoviny, popř. k masu.
Omáčka je vhodná na těstoviny, popř. k masu.
Žádné komentáře:
Okomentovat