Na přípravu budete potřebovat:
2 čevené a 2 bílé cibule ( nebo 4 bílé )
1PL koření tandoori
1PL světlé sójové omáčky
2KL nakládaného zeleného pepře
olej, sůl
1PL koření tandoori
1PL světlé sójové omáčky
2KL nakládaného zeleného pepře
olej, sůl
Postup přípravy receptu:
Cibule oloupeme a nakrájíme na větší kusy, třeba
osminky. Osolíme, posypeme koření a přidáme pár kapek oleje. Necháme cca
30 minut odležet.
Poté rozpálíme olej, cibuli na něm zhruba 8 minut
pozvolna opékáme, aby zůstala křupavá, přilijeme sójovou omáčku a
vložíme i zelený pepř. Promícháme a podáváme ke grilovaným nebo pečeným
masům, já jsem použila k tomuto pokrmu http://inkitchenopen.blogspot.cz/2014/02/krkovice-v-povidlove-marinade-na.html
Žádné komentáře:
Okomentovat