Na přípravu budete potřebovat:
500g brambor uvařených ve slupce
250ml kysané smetany
100ml mléka
3PL polohrubé mouky
jarní cibulky ( já použila bílou část ze 3 cibulek)
4 vejce
sůl, pepř
250ml kysané smetany
100ml mléka
3PL polohrubé mouky
jarní cibulky ( já použila bílou část ze 3 cibulek)
4 vejce
sůl, pepř
Postup přípravy receptu:
Brambory oloupeme a nastrouháme najemno nebo
prolisujeme lisem. Přidáme vejce, kysanou smetanu, mléko, najemno
nakrájené cibulky, osolíme a opepříme. Vymícháme hladkou hmotu, ze které
pečeme lívanečky.
Podáváme se studenými omáčkami, zakysanou smetanou, ozdobené pro slavnostní příležitosti třeba uzeným lososem nebo kaviárem.
Podáváme se studenými omáčkami, zakysanou smetanou, ozdobené pro slavnostní příležitosti třeba uzeným lososem nebo kaviárem.
Žádné komentáře:
Okomentovat