Na přípravu budete potřebovat:
Šlehaná sekaná ( polotovar )
plátek nivy
plátek eidamu
červená paprika
směs zelených bylinek ( libeček, pažitka, petrželka ... )
hořčice ( jakou kdo rád)
plátky chleba
plátek nivy
plátek eidamu
červená paprika
směs zelených bylinek ( libeček, pažitka, petrželka ... )
hořčice ( jakou kdo rád)
plátky chleba
Postup přípravy receptu:
Sekanou smícháme s na kostičky nakrájenými sýry a
paprikou, přimícháme posekané bylinky. Chléb pomažeme hořčicí a směs na
něj navršíme.
Zapékáme v rozpálené troubě na 200C pouze shora, aby nám
chléb neztvrnul.
To se mi moc líbí, jen nevím kde koupit ten polotovar. Vím, že v Globusu, ale tam to mám moc daleko. Poradíte ? Jindra
OdpovědětVymazatJindřiško, já kupuji v běžném řeznictví. Ale určitě to půjde i z mletého masa na klasickou sekanou, jen bych ho ještě třeba jednou pomlela nebo hodila do mixéru, aby bylo maso jemnější.
VymazatDáky za odpověď, říkala jsem si, že to maso holt budu muset umlít najemno sama. Jen jsem si chtěla ušetřit práci. J.
OdpovědětVymazat