Na přípravu budete potřebovat:
500g mletého hovězího masa
1 cuketa
250g zelených fazolek
1 malá konzerva kukuřice
500ml rajčatové šťávy
1 zelená a červená feferonka
2 cibule
3 stroužky česneku
čerstvá saturejka a petrželka ( koriandr)
olej, sůl, chilli ( nemusí být), pepř
1 cuketa
250g zelených fazolek
1 malá konzerva kukuřice
500ml rajčatové šťávy
1 zelená a červená feferonka
2 cibule
3 stroužky česneku
čerstvá saturejka a petrželka ( koriandr)
olej, sůl, chilli ( nemusí být), pepř
Postup přípravy receptu:
Mleté maso opečeme na oleji, přidáme na drobno
nakrájenou cibuli a restujeme ještě asi 5 minut. Poté zalijeme
rajčatovou šťávou, osolíme a okořeníme chilli a pepřem. Vaříme 15 minut,
poté přidáme nakrájenou cuketu, saturejku a zrnka kukuřice a vaříme
dále 10 minut. Pak vložíme pokrájené fazolky, posekaný česnek a
feferonky a vaříme ještě 10 minut. Zelenina by měla být na skus. Podle
potřeby podléváme trochou vody. Dochutíme, můžeme lehce podle chuti
přisladit. Nakonec vmícháme posekanou petrželku nebo ještě lépe
koriandr.
Žádné komentáře:
Okomentovat