Na přípravu budete potřebovat:
300g vařeného uzeného masa ( já použila z žeber)
300g hlávkového bílého zelí
200g tvrdého sýru
1 větší cibule
2 stroužky česneku
2 vejce
hrst posekané petrželky a libečku
1PL uzené sladké papriky
strouhanka
sůl
kousek másla
300g hlávkového bílého zelí
200g tvrdého sýru
1 větší cibule
2 stroužky česneku
2 vejce
hrst posekané petrželky a libečku
1PL uzené sladké papriky
strouhanka
sůl
kousek másla
Postup přípravy receptu:
Na másle zeskovatíme najemno nakrájenou cibuli, ke
konci přidáme posekaný česnek a najemno nakrájené zelí. Orestujeme,
osolíme a podlijeme trochou vody. Necháme uvařit doměkka, slijeme a dáme
zchladnout.
Uzené maso najemno nakrájíme, přidáme zelí, bylinky, vejce, nahrubo nastrouhaný sýr, papriku, podle potřeby osolíma a zahustíme strouhankou.
Uzené maso najemno nakrájíme, přidáme zelí, bylinky, vejce, nahrubo nastrouhaný sýr, papriku, podle potřeby osolíma a zahustíme strouhankou.
Ze vzniklé směsi tvoříme karbanátky, které zvolna smažíme na oleji.
Já jsem některé obalila ve strouhance a některé ne. Jde to oběma způsoby.
Já jsem některé obalila ve strouhance a některé ne. Jde to oběma způsoby.
Andrejko, máš to moc lákavě připravené. Když si chci během dne zvednut náladu, otevřu si tvoje stránky. Marcela
OdpovědětVymazatTak tahle zpráva mě moc potěšila, děkuju Marcelko. A Marcelka z Topek?
VymazatNo to bude dobrota!!! Čus, Jana R.
OdpovědětVymazatToto urcite vyzkousim,muj chlap miluje uzene a zeli,takze budu mit urco uspech ;-)))
OdpovědětVymazatBudu moc ráda a dejte vědět, jestli chutnalo. Díky :-)
Vymazatje to dobré :) taky děláme :)
OdpovědětVymazatJsem ráda,že chutnají, díky za zprávu :-)
Vymazat