sobota 12. dubna 2014

Marinované pečené papriky


Na přípravu budete potřebovat:

Bílé papriky
2PL bílého vinného octa
4PL oliv. oleje
2PL sójové omáčky
2 stroužky česneku 
sůl 
petrželka nebo bazalka
popř. pokud máte k dispozici - koření Salát pikant od Antonína 

Postup přípravy receptu:

Papriky vložíme do trouby nebo na gril a pečeme, dokud se nezačnou tvořit puchýře. 


Pak je vložíme do igelit. sáčku, aby se zapařily a šly lépe stáhnout z kůže :-). 


Mezitím smícháme marinádu ze všech ostatních přísad a vše promícháme s ještě teplými oloupanými paprikami. Podáváme teplé i studené. Výborné ke grilovanému masu nebo jako zeleninové jídlo s čerstvou či opečenou bagetou. 





Žádné komentáře:

Okomentovat