Na přípravu budete potřebovat:
2 kančí panenky
2 válečky z kančího hřbetu
Na marinádu:
1/2 sklenky pomerančovo - zázvorové marmelády
šťáva z 1/2 pomeranče
3PL sójové omáčky
1PL octa balsamico
6 rozdrcených kuliček jalovce
2 stroužky česneku
2PL nasekaného rozmarýnu
2 válečky z kančího hřbetu
Na marinádu:
1/2 sklenky pomerančovo - zázvorové marmelády
šťáva z 1/2 pomeranče
3PL sójové omáčky
1PL octa balsamico
6 rozdrcených kuliček jalovce
2 stroužky česneku
2PL nasekaného rozmarýnu
Postup přípravy receptu:
Maso očistíme od blan a přes noc naložíme do marinády
smíchané z marmelády, pomerančové šťavy, octa, sójové omáčky,
rozdrceného česneku, jalovce a rozmarýnu.
Druhý den maso vyjmeme z marinády a zprudka jej opečeme ze všech stran
na rozpáleném oleji.
Přendáme do pekáčku nebo jiné vhodné nádoby, na pánev vlijeme marinádu a necháme ji probublat.
Pak nalijeme pod maso a dáme na 10 min do rozpálené trouby na 220C.
Žádné komentáře:
Okomentovat