sobota 5. dubna 2014

Marinované kančí panenky a hřbety



Na přípravu budete potřebovat:


2 kančí panenky
2 válečky z kančího hřbetu

Na marinádu:
1/2 sklenky pomerančovo - zázvorové marmelády
šťáva z 1/2 pomeranče
3PL sójové omáčky
1PL octa balsamico
6 rozdrcených kuliček jalovce
2 stroužky česneku
2PL nasekaného rozmarýnu
 
Postup přípravy receptu:

Maso očistíme od blan a přes noc naložíme do marinády smíchané z marmelády, pomerančové šťavy, octa, sójové omáčky, rozdrceného česneku, jalovce a rozmarýnu.


Druhý den maso vyjmeme z marinády a zprudka jej opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji. 


Přendáme do pekáčku nebo jiné vhodné nádoby, na pánev vlijeme marinádu a necháme ji probublat. 


Pak nalijeme pod maso a dáme na 10 min do rozpálené trouby na 220C. 




Žádné komentáře:

Okomentovat