Na přípravu budete potřebovat:
500g vepřové plece
2 mrkve
2 řapíky celeru
1 cibule
2 stroužky česneku
1 sklenka harissy ( pasty ) ... případně množství podle chuti
100ml smetany na vaření
majoránka
sůl
2 mrkve
2 řapíky celeru
1 cibule
2 stroužky česneku
1 sklenka harissy ( pasty ) ... případně množství podle chuti
100ml smetany na vaření
majoránka
sůl
Postup přípravy receptu:
Vepřovou plec, mrkev a řapíky celeru nakrájíme na
nudličky, cibuli a česnek na drobno.Na oleji zpěníme cibuli, přidáme
zeleninu a orestujeme. Poté přidáme maso, polovinu majoránky, harissu,
osolíme, trochu podlijeme a dusíme do měkka. Nakonec přidáme zbytek
majoránky, česnek a přilijeme smetanu. Provaříme a necháme trochu
zhoustnout.
Žádné komentáře:
Okomentovat