Na přípravu budete potřebovat:
Vepřová plec(krkovička) cca 750g
2 hrsti povařených zelených fazolek
3 vejce
150g slaniny
strouhanka
3 tsroužky česnek + česnekové květy ( nemusí být, lze nahradit stroužky)
1 velká cibule
1 malý rajský
protlak
5 kuliček nového koření
špetka kmínu
vývar
sójová omáčka
sůl
olej
Postup přípravy receptu
Maso připravíme na roládu, naklepeme a osolíme. Na směs
zpěníme na oleji cibulku se slaninou, česnek, vmícháme vejce, osolíme a necháme
srazit. Přimícháme trochu strouhanky. Vychladlou směsí potřeme maso,
poklademe fazolkami a svineme do rolády.
Zpevníme provázkem.
Na oleji
necháme zprudka roládu zatáhnout, přidáme cibuli, zbytek slaniny, rajský
protlak, koření, česnekové květy, podlijeme vývarem a dusíme doměkka.
Nakonec omáčku zahustíme a dochutíme pár kapkami sójové omáčky.
Žádné komentáře:
Okomentovat