Na přípravu budete potřebovat:
1 bulva fenyklu
1 salátová okurka
2PL smetany
1KL dijonské hořčice
1-2KL bílého vinného octa
čerstvý kopr
sůl, pepř
1 salátová okurka
2PL smetany
1KL dijonské hořčice
1-2KL bílého vinného octa
čerstvý kopr
sůl, pepř
Postup přípravy receptu:
Fenykl očistíme, vykrojíme tvrdý košťál a nakrájíme na tenké plátky, stejně tak okurku.
Ze smetany, octa, hořčice, kopru, soli a pepře vymícháme hladkou zálivku, s kterou salát promícháme. Necháme vychladit v lednici.
Tento salát je výborný především k rybám.
Ze smetany, octa, hořčice, kopru, soli a pepře vymícháme hladkou zálivku, s kterou salát promícháme. Necháme vychladit v lednici.
Tento salát je výborný především k rybám.
Žádné komentáře:
Okomentovat