středa 9. dubna 2014

Květákové " sabdží "


Na přípravu budete potřebovat:

Hlávkové bílé zelí, květák, směs hub (já mám lesní mražené), brambory, cibule, česnek, mletá sladká paprika, ostřejší curry, rajský protlak, římský nebo obyč.mletý kmín, bujon ( bez glutamátů), olej, sůl, na dochucení trocha sójové omáčky.
Postup přípravy receptu:

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme všechna koření, trochu necháme rozvonět, přimícháme rajský protlak, česnek a přidáme bujon. Do tohoto základu dáme podusit nakrájené zelí, osolíme a dusíme do poloměkka. 


V této fází přidáme na růžičky rozebraný květák, na kostky brambory a houby. Ve finále můžeme dochutit, každý podle sebe, sójovou omáčkou. 




Žádné komentáře:

Okomentovat