Na přípravu budete potřebovat:
Nebudu uvádět přesné množství surovin, je jedno, jestli dáte něčeho více, či méně. Jen opatrně se šalvějí :-)
zelený chřest
uzený losos
pancetta nebo slanina
čerstvá šalvěj a petrželka
smetana na vaření
máslo
sůl
zelený chřest
uzený losos
pancetta nebo slanina
čerstvá šalvěj a petrželka
smetana na vaření
máslo
sůl
Postup přípravy receptu
Chřest nakrájíme na kousky a vaříme max. 5 minut ve vodě.
Těstoviny uvaříme dle návodu na skus.
Na pánev vložíme na proužky nakrájenou slaninu, necháme trochu orestovat, k ní přidáme kousek másla, šalvěj a necháme rozvonět. Lososa nakrájíme na kousky a přidáme spolu se smetanou a chřestem do pánve. Prohřejeme, dochutíme, vhodíme nasekanou petrželku a vmícháme scezené těstoviny. Promícháme a podáváme.
Těstoviny uvaříme dle návodu na skus.
Na pánev vložíme na proužky nakrájenou slaninu, necháme trochu orestovat, k ní přidáme kousek másla, šalvěj a necháme rozvonět. Lososa nakrájíme na kousky a přidáme spolu se smetanou a chřestem do pánve. Prohřejeme, dochutíme, vhodíme nasekanou petrželku a vmícháme scezené těstoviny. Promícháme a podáváme.
Žádné komentáře:
Okomentovat