sobota 22. března 2014

Hlíva zapečená s mozzarellou a gorgonzolou



Na přípravu budete potřebovat:

 
1 balení hlívy ústřičné ( 300g)
1 mozzarella
100g gorgonzoly
1 jarní cibulka
2 stroužky česneku
čerstvý tymián a petrželka
olivový olej
sůl 



Postup přípravy receptu:

Hlívu osolíme a na olivovém oleji opečeme dohněda, ke konci přidáme na kolečka nakrájenou jarní cibulku, posekaný česnek a tymián. 


 

Přendáme do zapékací misky, rovnoměrně rozprostřeme, mozzarellu natrháme na kousky a proložíme jí houby. Gorgonzolu rozdrobíme a rozházíme ji. 



Posypeme posekanou petrželkou a dáme na cca 5 minut pod rozpálený gril, aby se sýry rozpustily.
Podáváme s pečivem. 




2 komentáře:

  1. To mě ani nedělejte.Takové dobroty.A to jsem si řekla,že musí nějaké kilo dolů.Ale to bych nesměla číst vaše recepty.Ale na každý další se moc těším,takže to na nějakou dietku nevidím.Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro, já budu muset taky začít připravovat nějaká dietnější jídla, manžel se " chystá " hubnout, takže bude i něco z jídel dietních :-D Přeju hezký den

      Vymazat