Na přípravu budete potřebovat:
Nebudu uvádět přesný počet a gramáže surovin, každý ví,
kolik sní knedlíků a přizpůsobí si i ostatní množství surovin.
Bramborové knedlíky
čerstvé ( mražené) lesní houby
cibule
slanina
vejce
kmín, tymián
máslo
sůl
Bramborové knedlíky
čerstvé ( mražené) lesní houby
cibule
slanina
vejce
kmín, tymián
máslo
sůl
Postup přípravy receptu:
Slaninu pozvolna vyškvaříme na suché pánvi,
pak přidáme najemno nakrájenou cibuli, pokrájené houby a trochu másla, osolíme, okořeníme a restujeme pozvolna
cca 10 minut, aby se nám odpařila přebytečná tekutina z hub. Poté
vložíme nakrájené knedlíky, chvilku je opékáme, prohříváme a do směsi
rozklepneme vajíčka. Rozmícháme, necháme ztuhnout, dosolíme a můžeme
podávat, samozřejmě nejlépe s kyselou okurkou.
Žádné komentáře:
Okomentovat