Na přípravu budete potřebovat:
1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
1 vanička lučiny ( 200g)
2 vejce natvrdo
2KL dijonské hořčice
1PL kaparů ( já použila 8ks posekaných velkých)
1KL kari ( kdo má rád, přidá, kdo ne, vynechá)
zelená petrželka
sůl, pepř
1 vanička lučiny ( 200g)
2 vejce natvrdo
2KL dijonské hořčice
1PL kaparů ( já použila 8ks posekaných velkých)
1KL kari ( kdo má rád, přidá, kdo ne, vynechá)
zelená petrželka
sůl, pepř
Postup přípravy receptu:
Tuňáka necháme okapat, rozmačkáme jej a smícháme spolu s
lučinou, hořčicí, kořením, posekanými kapary a vejci a zelenou
petrželkou. Dochutíme, dosolíme podle potřeby.
Žádné komentáře:
Okomentovat